Samtliga regionala serier 2022-23 nu upplagda - Svensk Fäktning

Samtliga regionala serier 2022-23 nu upplagda

De regionala tävlingsserierna utgör basen för det svenska tävlingssystemet och syftar till att såväl ungdomar som vuxna (U11-seniorer), ska få möjlighet att tävla i en serie som både syftar till att vara en spännande tävling i sig och att fungera som en introduktion och förberedelse för att delta i större, nationella och internationella, tävlingar.

Det finns fyra regionala tävlingsserier:

– Sydsvenska Cupen i den södra delen av landet
– Masthugget Cup i Göteborg
– Norrlandsserien i norrlandslänen
– S:t Erikscupen i Stockholm

De olika serinernas sidor på fenicng.se hittar du här: https://xn--svenskfktning-hfb.se/faktare-eller-tranare/tavlingsinformation/nationella-och-regionala-tavlingsserier/ Ev. måste du veckla ut menyn till höger.Det varierar vilka vapen och vilka åldrar som fäktar i de olika serierna. Hör efter med din tränare eller klubbadministratör.

Inbjudan och resultatrapportering publiceras på Ophardt online.
Aktuell ställning i de olika serierna finns här.

Anmälningar sker enbart via föreningarnas system för tävlingsanmälning. Svensk tävlingslicens krävs i samtliga regionala serier.

Sista anmälningsdag är den som respektive deltagande klubb bestämmer men i regel aldrig senare än onsdagen 10 dagar före tävlingen.