Sanne och Tor vann Fillol - Svensk Fäktning

Sanne och Tor vann Fillol

Damklassen vanns av Sanne Gars, FKC, som finalbesegrade Sofie Larsson, UF, och tog hem inte bara förstapriset, utan även priset som bästa junior. Finalisterna hade i sina respektive semifinaler besegrat förra och förförra årens segrare Johanna Bergdahl, A6, resp Sophie Haarlem, FFF.

Pristagarna i damvärja vid Fillol 2009 (Foto: Charlotte Levin)

I herrtävlingen stod FFF’s Tor Forsse som slutsegrare för andra året i rad, efter finalvinst mot Andrés Gómez från samma klubb. Robin Kase, DIF, delade tredjeplatsen med Christian Gustavsson, FFF, och blev herrklassens bästa junior, trots att han inte blir junior “på riktigt” förrän till hösten!
 
Detaljresultat finns på http://www.fff-faktning.se/fillol.htm

Resultat

Damvärja
 1   GARS Sanne SWE FKC      Bästa junior
 2   LARSSON Sofie SWE UF 
 3   BERGDAHL Johanna SWE A6 
 3   HAARLEM Sophie SWE FFF 
30 deltagare

Herrvärja
 1   FORSSE Tor SWE FFF 
 2   GÓMEZ  Andrés SWE FFF 
 3   GUSTAVSSON Christian SWE FFF 
 3   KASE Robin SWE DIF         Bäste junior
56 deltagare