Tack till alla - Svensk Fäktning

Tack till alla

Enligt all information som kommit förbi mig så har de kinesiska funktionärerna varit fantastiska på alla sätt. Det har visat att prioriteten att göra bra spel för alla inte bara var snack.

FIE:s organisation förtjänar också tacksamma tankar. Vi har kommit igenom detta OS med massor av spännande finaler och kvalomgångar, med en sammantaget högst godkänd nivå på bedömningen och en idrott vi kan känna oss stolta över.

För oss svenskar är det förstås en extra anledning till lite stolthet att chefen för organisationen faktiskt var svensk.

FIE:s delegater. Från vänster Keith Smith GBR (Domarkommissionen), Atsushi Harinishi JPN (SEM-kommissionen), Helen Smit AUS (Directoire technique), Ezequiel Rodriguez-Rey PAN (Medicinska kommissionen), Julius Kralik SVK (Directoire technique), Victor Sergio Groupierre ARG (Directoire technique), GAbriella Mayer CAN (SEMI-kommissionen), JAcek Bierkowski POL (SEMI-kommissionen), Christian Edling SWE (SvFF:S officiella representant), Per Palmström SWE (President, Directoire technique), Chuang Jie Zhao CHN (Directoire technique).

Saknas på bilden: Raniero Bernadini ITA (Directoire technique)Mohamed El-Motawakel EGY (Chefsdelegat, Domarkommsionen), José Eduardo Dos Santos POR (SEMI-kommissionen), Serge PLasterie FRA (Domarkommissionen) Chang Gon Kim KOR (Domarkommissionen), dr George Ruijsch van Dugteren RSA (Medicinska kommssionen).